Kontakt+8613961933676

Išči

Kateri so dejavniki, ki vplivajo na pritisk na Izsekovalni stroj?

Sep 27, 2017

Obstaja veliko dejavnikov, ki vplivajo na pritisk na Izsekovalni stroj:

1. dolžina jekla nož, več skupnega trajanja izdelka, večja odpornost plesni, večji pritisk zahteva.

2. debeline in trdote izdelka, večji znesek potrebnih za rezanje die stroj za zmanjšanje lepenka in povzročajo plastične deformacije kartona za proizvodnjo zamik

3. jekleni nož pad od trdote in površina traku, Izsekovalni stroj temeljiti na debelino kartona izbrati primerno trdoto modela trak in trak mora biti preširoka, je najbolje, da se razreže na majhne koščke , Na obeh straneh, ki zmanjšuje tlak, potreben za rezanje umre.

Kaj so elementi množice umre?

1. Izberite vrsto naloga za barvo. Barvo vrste GCR in str. sta dva, GCR za komponento sivo namesto, str. za ozadje odstraniti, je priporočljivo, da uporabite GCR obrazec.

2. za določitev izsekovanje stroj črno različico ton krivulje, ko sliko siva komponent manj, običajno črno različico stroj za izsekovanje blagovne znamke v črni različici. Če je slika visoko nasičenostjo, visokim kontrastom umetnosti fotografije, črno različico nastavite na kratko kontrast Visokokontrastna črna različica, če sliko na sivi del večine dolgoročno uporabo izsekovanje stroj črno različico.

3. črna različica največjo omejitev različnih vrst izvirnikov bi morala imeti različne vrednosti, se 70 % do 90 %, navadno je 85 %.

4. skupni znesek črnila v imenu vrstico štiribarvnem ter maksimalna vrednost, kot prevlečeni papir odmik, zaželeno 330 do 380 %, medtem ko je časopisni papir je bil približno 260 %.

5. blagovna znamka, izsekovanje stroj ozadje dobiček vrednost je predvsem povečal v temni ton vrednosti, če prvotni temi ton ravni, nato pa lahko poveča vrednost, sicer manjše bolje.