Trije dejavniki, ki vplivajo na pritisk stroja za rezanje krtačk!

Stroj za rezanje se uporablja predvsem za ustrezne nemetalne materiale, nalepke, nalaganje in broniranje, paste, kovinske kalupe, jeklene žice itd., S tiskanjem za določen pritisk, tiskano ali kartonsko valjano v določeno obliko . Ali poznate dejavnike, ki vplivajo na pritisk rezalnika? Za vas je razložil Xiao Bian.

1, dolžina noža, daljša je celotna dolžina proizvoda, večja je odpornost kalupa, večji je potreben tlak.

2, debelino in trdoto izdelka, die stroj za rezanje v odrezan karton in plastične plastične deformacije, ki jih povzroča večja potreba po zaprtju

3, jeklene nožne plošče trdote in površine traku, stroj za rezanje die mora temeljiti na debelini kartona, da izberejo primerno trdoto oblikovanja traku, in trak mora biti preširok, je najbolje, da cut na majhne koščke, na obeh straneh, kar zmanjša tlak, potreben za rezanje.

Stroj za rezanje se uporablja predvsem za pripadajoče nekovinske materiale, pasto, avtomatske odpadke, rezkalni stroj z jeklenim nožem, industrijo kovinskih plesni, z odtisom za določen pritisk, tiskano ali kartonsko valjano v določeno obliko, nato poznate varno delovanje stroja za rezanje? Za vas je razložil Xiao Bian.

1, osebje pred uporabo stroje za stroje treba strogo pred izvajanjem usposabljanja, razumevanje znanja o varnosti obratovanja.

2, preverite, ali je oprema lahko običajna oprema za delo, ne morete shranjevati predmetov na stroju, da ne boste zdrobili ali vplivali na delovanje, pogosto na stroju, kot so maziva.

3, mora biti stroj pri popravilu, nastavitvi, olju, vzdrževalnem čiščenju ustavljen, varnostni pokrov opreme pa odpre gumb za zaklepanje.

4, krat, namestite predlogo, morate odpreti zaščitne nastavitve in skrbno preveriti, ali je pritrditev varnostna pritrditev.

5, je strogo prepovedana poškodba opreme v varnostnih in zaščitnih napravah, pri uporabi stroja za rezanje, da se upošteva uporaba varnostnih predpisov, da se preneha uporabljati čas, ki ga je treba postaviti v primeren položaj, tako da je tako stroj ni mogoče poškodovati Osebna varnostna vprašanja.

Zgoraj je Xiaobian, da bi nekaj dela pojasnil o varnem delovanju stroja za rezanje, če želite uporabiti orodje za rezanje, ko pomagate.