Kontakt+8613961933676

Išči

Delovni načelo vitkejša Izsekovalni stroj

Oct 30, 2017

Trenutno, uporabnikom visoko kakovostne zahteve grafične industrije narašča, polje design je tudi vedno bolj kompleksne. Da bi ohranili obseg napaka ± 0,15 mm, je treba začeti s kvalificirano Izsekovalni stroj. Ob istem času, bodite pozorni na prilagoditev ukrepe, zlasti hranjenje postaje in papir, da doseže čas pred uredbe.

Način delovanja: ravno tipa die die razrez stroj izsekovanje platformo in obliko rezanje mehanizem so ravno. Šablone je določena na ravninska etapa in list se nahaja na plat (nižje plat). Delo, izsekovanje ploščica, pritrjena določen, pritisk plošče skozi povezovanje palico motorne gredi izmeničnim gibanja, pri čemer platforma in tlačna plošča nenehno sklopka tlaka, vsak pritisk bo čas za doseganje za izsekovanje. Skupno stanovanje tlak Izsekovalni stroj z navpično Izsekovalni stroj in vodoravni Izsekovalni stroj dve. Trenutno je navpično Izsekovalni stroj predvsem spremenil z ravno tlaka ravno tiskanje stroj; in horizontalni Izsekovalni stroj strukturo in enobarvne offset tisk stroj je podobno hranjenje del, oblikovani del, materialni del, in nekateri so samodejno čiščenje opreme in druge komponente.

Prednosti in slabosti: ravno pritisk Izsekovalni stroj z drugo opremo, izsekovanje je preproste strukture, enostavno vzdrževanje, enostavno upravljanje, enostavno zamenjati izsekovanje zamik ploščo, primerni za različne teže materialov, umrl natančnost rezanja in vrsto prednosti, tako da ima širok spekter trgov. Vendar njegove pomanjkljivosti so prav tako očitno, na primer, potrebuje veliko delo tlaka, posledico intenzivnost dela, učinkovitost nizko proizvodnjo. Je široko paleto aplikacij, primernih za zlaganje kartonov, prilepite kartonov, valovite polje die rezanje zamik zdravljenje, je uporaba pogostejša domače opreme za izsekovanje.