Razlog, zakaj se zmanjša natančnost je Izsekovalni stroj

Ena, na izsekovanje ali izsekovanje različico položaja ni dovoljeno. Dolgotrajna uporaba stroj hoteti vzrok izsekovanje okvir ali izsekovanje ploščo na pozicioniranje blok obrabo, tako da razkorak je prevelik in povzroči zmanjšanje natančnost rezanja. Pozicioniranje bloka nadomestiti obtorej. Strani, pozicioniranje obrabo je pomemben dejavnik v pozicioniranje strani ni dovoljeno. Pozicioniranje je klicanje, ni dovolj, da bi za dober dan, bo to povzročilo slabo pozicioniranje strani natančnost pozicioniranja. Zamenjajte strani, pozicioniranje ploščo v tem trenutku.

Drugič, pred in po položaj nihala pozicioniranje razdalja je premajhen. Ker dolžino verige, sam je napaka, če lega razdalja premajhna, potem prednjih in zadnjih položaja ne more odpraviti veriga napaka, tako vplivajo na natančnost rezanja umre. Na tej točki prilagoditi pred pozicioniranje nihalo vijaka ali post-pozicioniranje nihalo cam položaj, tako da sprednji in zadnji pozicioniranje okvir za ustavi zobje 2 mm ~ 3 mm razdalje je primerno.

Tretjič, prijemala tlak je premajhno ali neenakomerno. Če je prijemala aktivno zobozdravstvene elastičnost postane manjše zaradi dolgotrajne uporabe, bo to povzročilo papir zdrs ali padel med prenašanjem, ki neposredno vpliva na točnost izsekovanje. Neenakomeren tlak med je prijemala lahko povzroči papirja proces nagibanje. V tem času je treba spremeniti aktivno zob. Poleg tega osnovnega zob v horizontalno višina morajo biti v skladu, drugače je v prijemala papir trčenja ali prijemala papir gube, ki vplivajo na natančnost rezanja.

Četrtič, kartonske prenašanjem, glavni pogon veriga obrabo in trganje raztezek, bo neposredno vplivala na izraθunavajo natanθnost preden umre. Na tej točki za zamenjavo verige. Prekinitvami mehanizem nositi, posledico zob vrstico v stop ali začetek postopka tresenja, bo tudi vpliva na natančnost rezanja umre. V tem primeru običajno samo vpliva na natančnost pozicioniranja, tokrat, je treba pravočasnega vzdrževanja.

Zgornje štiri točke je die strojno rezanje die natančnost rezanja ni visoko mehanskih razlogov, je treba za obratovanje in vzdrževanje osebja v računalniku vzdrževanje, pravočasno pregled in vzdrževanje za zagotovitev, da je najboljši način delovanja Die stroj za rezanje.