Razlog, zakaj se zmanjša natančnost stroja za rezanje

Ena, na različici položaja, ki se uporablja za rezanje ali rezanje, ni dovoljena. Dolgoročna uporaba stroja povzroči, da se okvir za rezanje ali rezilna plošča na obrabi pozicionirnega bloka, tako da je prepad prevelik in povzroči zmanjšanje natančnosti rezanja. Trenutno je treba zamenjati pozicionirni blok. Obraba stranske lege je pomemben dejavnik v stranskem položaju, ni dovoljeno. Ker pozicioniranje klicanja ni dovolj, da bi nadomestilo dobro obrabo, bo to povzročilo slabo pozicioniranje stranske natančnosti pozicioniranja. V tem trenutku namestite stransko pozicionirno ploščo.

Drugič, pred in po namestitvi nihajne razdalje premikanja je premajhna. Ker ima dolžina verige določeno napako, če je premik v položaju premajhen, potem sprednja in zadnja nastavitev ne more odpraviti napake verige, kar vpliva na natančnost rezanja. Na tej točki je treba nastaviti pred pozicioniranjem vijaka nihala ali položaja odmikača nihala po položaju, tako da je sprednji in zadnji pozicijski okvir za zaustavitev zob oddaljeni od 2 mm do 3 mm primeren.

Tretjič, pritisk prijemala je premajhen ali neenakomeren. Če je aktivna zobna elastičnost pri dolgotrajni uporabi manjša, se bo papir med postopkom prenosa zdrsnil ali padel, kar neposredno vpliva na natančnost rezanja. Neenakomeren pritisk med prijemalom lahko povzroči, da je papir preobremenjen. V tem času bi morali spremeniti aktivne zobe. Poleg tega morajo biti fiksni zobje na vodoravni višini tudi konsistentni, saj bi sicer lahko prišlo do trčenja prijemalnega papirja ali gripnih papirnatih gub, kar vpliva na natančnost rezanja.

Četrtič, postopek prenosa kartona, glavna razdalja med obrabo in raztrganjem verige, bo neposredno pred natančnostjo pozicioniranja vplivala na natančnost pozicioniranja. V tem trenutku zamenjamo verigo. Preobremenitveni mehanizem, ki povzroči zobno vrvico v zaustavitvi ali začne postopek tresenja, vpliva tudi na natančnost rezanja. V tem primeru na splošno vplivajo samo na natančnost pozicioniranja, tokrat je treba pravočasno vzdrževati.

Zgornje štiri točke je Die Cutting Machine die rezanje natančnost ni visok mehanski razlogi, potreba po delovanju in vzdrževanje osebja na stroju za vzdrževanje, pravočasno pregledovanje in vzdrževanje, da se zagotovi najboljši način delovanja Die Cutting Machine.