Vzdrževanje hladilnega stroja je zelo pomembno

Stroj hladne stiskalnice je eden najpogosteje uporabljenih strojev v lesnopredelovalni industriji. Uporablja se predvsem za lepljenje in furniranje ploščnega pohištva. Po uporabi hladno pritisnite stroj, hladno pritisnite stroj za opravljanje vzdrževalnih del. Vzdrževanje hladnega tiska ima celoten standard. Ko zmanjka časa, kako ohraniti stroj za hladni tisk? Tukaj za vsakogar, da uvede.

1, po koncu vsakega razreda je treba očistiti stiskalnico in zagotoviti, da je vijak čisti.

2, tedenske turbine, krila, dvižni vijak za mazanje, dvižni vijak in olje za polnjenje oreškov. 3, površino valjastega olja je treba vzdrževati med 25-45 mm, kot je na površini olja manj kot 25 mm, je treba napolniti s hidravličnim oljem, rezervoarjem za gorivo, najprej morate v zgornjo in spodnjo ploščo postaviti višinski blok nad 100 mm in nato polniti Delovanje nafte. 4, jalovje bata valja ali oster zvok, je treba plin izprazniti

5, je strogo prepovedana jeklenka nad uporabo potovanja, da se prepove tlak ali razbremenitev tlaka pride pri obdelavi.

Vzdrževanje stroja za hladno stiskanje je zelo pomembno, samo vzdrževanje je potrebno, da zmanjšate okvaro hladnega tiska, podaljšate življenjsko dobo naprave za hladno tiskanje, več vsebine, povezane z napravo Cold Press, najdete na naši spletni strani ali po telefonu. Več

Razumeti ceno hladilnega stroja morate najprej razumeti to opremo ali poznati ceno, vendar ne veste, kako uporabljati, kaj je njen pomen! V Henanovi proizvodnji hladilne opreme imajo proizvajalci veliko opreme, a zelo dobro poznajo tehnologijo Cold Press Machine, če želite sodelovati v projektu Cold Press Machine, moramo poiskati profesionalne proizvajalce za pridobitev opreme in storitev.

Naše tehnično osebje danes, da vam dajo naslednje znanje znanosti o Cold Press Machine:

Stroj hladne stiskalnice, to je hladen in suh kompresor. Količina vodne pare v komprimiranem zraku določa temperatura stisnjenega zraka: zmanjša se temperatura stisnjenega zraka, da se zmanjša vsebnost vodne pare v stisnjenem zraku, medtem ko je tlak stisnjenega zraka v bistvu konstanten, presežne vodne pare Se kondenzira v tekočino. Hladni in suhi stroj (zamrzovalnik) je uporaba tega načela z uporabo hladilne tehnike za sušenje stisnjenega zraka.

Stroj hladne stiskalnice je razdeljen na vijak hladnega stiskalnega stroja in hidravlično hladno stiskalnico. En vijak Cold Press Machine ima turbino, dolgoročno vzdrževanje, ranljive. Hidravlični stroj za hladno stiskanje. Preprosto puščanje brez pogostega vzdrževanja, visoka učinkovitost. Cold Press Machine ceno, tudi če isti model na trgu obstajajo drugačni, in želimo ponuditi ponudbo lahko želijo pregled Xinxiang Kim Li mizarstvo, različne vrste podjetja Cold Press Machine za ohranitev razumne ponudbe, in vedno uporabnik Dragoceno.