Vzdrževanje in vzdrževanje naprave za hladno stiskanje bi moralo upoštevati metodo

Kot rečeno, dobri stroji za vzdrževanje vsakodnevnega dela strojev za vzdrževanje in vzdrževanje ne samo izboljšajo učinkovitost proizvodnje in zmanjšajo stroške vzdrževanja, ampak tudi ljudje trdo delajo za mehanske izdelke, čustveni izraz. Toda Linyi les Linsen stroji za reči je, da je vzdrževanje pozoren tudi na metode in tehnike, neustrezno vzdrževanje ne samo, da ne bi dosegli želenih rezultatov, ampak tudi na strojih nepredvidljive škode, in podjetju, da bi nekaj gospodarskih izgub.

Vzdrževanje in vzdrževanje se izvaja ločeno, vsakodnevno vzdrževanje hladilnega stroja vključuje:

1. Da bi stroj ostali čisti, je potrebno prenesti mazalne dele in vrtljive priključne točke. Na stroju ne smete nabirati ostankov.

2. Preverite ćas prirobnice cilindra, valja in zgornje plośće pritrdilne prirobnice na vijakih sta ohlapna in pravoćasno zategnjena; Preverite, ali je naftno vezje puščanje in pravočasno popravilo; Preverite pozicionirni valj s tlačno ploščo in opremo za ravnanje z dvigalom, uporabo stojala;

3. Preverite olje v rezervoarju enkrat na teden: pomembno je preveriti, ali je olje umazano in pravočasno zamenja. Ali je olje dovolj in pravočasno napolni? Hidravlićno olje lahko izbira Great Wall 68 #, proti-obraşunano hidravlićno olje Mobil MOBIL: DTE26.

Vzdrževanje hladilnega stroja v času delovanja vključuje: delovanje naprave po pravilnem načinu delovanja, je strogo prepovedano pritisniti obdelovanec izven originalnega območja obdelave. Obdelovanec je postavljen na pravilen način, tlak in neenakomeren pritisk pa sta strogo prepovedana.