Kontakt+8613961933676

Išči

Razvojni trend varčevanja z energijo za hidravlično rezanje

Jul 18, 2017

Razvojni trend varčevanja z energijo za hidravlični rezalni stroj.

Na področju hidravličnega rezalnega stroja je namen varčevanja z energijo ne samo izboljšanje učinkovitosti porabe goriva, ampak tudi doseganje vrste učinkov, ki zmanjšujejo stroške uporabe. Glede na podatke skoraj 40% okvare strojne opreme prihaja iz hidravličnega sistema, približno 15% motnje pa prihaja iz motorja. Tehnologija varčevanja z energijo lahko izboljša razmerje izkoriščenosti moči motorja, zmanjša izgube hidravličnega sistema, napajalni sistem in naloži potrebno moč, da se bolje prilagodi, zmanjša delovno intenzivnost motorja in hidravličnih komponent, izboljša zanesljivost opreme v uporabi.

Z razvojem domačega in tujega razvoja je energetsko varčevanje hidravličnega rezalnega stroja naslednje trende:

1) sorazmerni nadzor nad elektro-hidravličnim razmerjem nadzor je bil uporabljen za inženirske stroje od zgodnjih osemdesetih let, in se je pogosto uporablja v hidravličnih rezalnih stroji. Elektro-hidravlična proporcionalna tehnologija, ki se uporablja v inženirskih strojih, bi lahko prihranila kompleksno, veliko hidravlično linijo prenosa signala, hidravlične parametre prenosa električne energije, ne samo, da lahko pospeši sistemski odziv in da bo celoten hidravlični sistem za nadzor premikanja premikanja bolj primeren in prilagodljiv. Po vstopu v 90-ih, z razvojem računalniške tehnologije, elektro-hidravlično proporcionalno krmiljenje nadalje "inteligentno", elektro-hidravlična proporcionalna črpalka in uporaba sorazmernega ventila narašča, zato se je pojavil "inteligentni stroj za hidravlično rezanje." Predvsem v naslednjih vidikih: najprej lahko računalniki samodejno spremljajo hidravlični sistem in obratovalne parametre dizelskega motorja, kot so tlak, vrtilna hitrost dizelskega motorja, v skladu s temi parametri in lahko samodejno nadzoruje celotno hidravlično rezanje Premik sistema deluje v visoki učinkovitosti in varčevanju z energijo. Drugič, lahko zapolni nekaj polavtomatskega delovanja, kot sta ravno, nagib itd., Da se zmanjša stopnja strokovnosti voznika, vendar se kakovost dela močno izboljša Tretjič, diagnozo napak se lahko izvede v skladu z ugotovljenimi obratovalnimi parametri, da se olajša vzdrževanje hidravličnega reza Stroj. Zmogljivost hidravličnega orodja za rezanje je bila zelo izboljšana.

2) električni nadzor škropljenja dizelskih motorjev je v tradicionalnem mehanskem sistemu za uravnavanje hitrosti, na oskrbi z oskrbo z gorivom črpalke za gorivo in v zgodnjem kotu vbrizgavanja olja vpliva hitrost vrtenja, zaradi česar je učinkovitost dizelskega motorja Še težko izboljšati. Po uporabi na nadzorni plošči dizelskega motorja efi lahko vklopi črpalko za olje in vbrizgavanje goriva. Angle ne vpliva več s hitrostjo vrtenja, kar omogoča, da je stroj za hidravlično rezanje v najboljšem stanju in pospeši hitrost odziva. Razvoj dizelskega električnega škropilnega krmilnika je pomemben del za izboljšanje energetske učinkovitosti hidravličnega rezalnika.

3) nadzor senzorja obremenitve bo še naprej razvijala nadzor zaznavanja obremenitve od sedemdesetih let prejšnjega stoletja, proizvajalci hidravličnih komponent inženirskih strojev pa so začeli serijo sorodnih izdelkov. Sistem ima dobro energetsko učinkovitost in manevrirnost ter se lahko tudi nekvalificirani vozniki hitro prilagajajo. Proporcionalni distribucijski ventil je nadalje spodbujal tehnologijo zaznavanja obremenitve pri uporabi hidravličnega orodja za rezanje krožnih žag, naredi manevriranje za izboljšanje hidravličnega rezalnika za rezanje, rešuje zahodne države zaradi pomanjkanja usposobljenega voznika. Zato se bo povpraševanje po nadzoru obremenitve hidravlični stroj za rezanje v razvitih državah še povečal.

4) šest večstranskih ventilov še naprej obstaja Čeprav lahko sistem za zaznavanje obremenitve s štirimi potmi zagotavlja natančno delovanje, toda vse situacije ne zahtevajo natančnega delovanja, kvalificirani gonilniki pa lahko za natančno delovanje uporabijo tudi hidravlični stroj za rezanje z obremenitvijo, ki zaznava obremenitev. Še pomembneje je, da visoka cena sistema zaznavanja obremenitve omejuje njegovo uporabo v državah v razvoju. Trenutno so številni svetovno znani proizvajalci strojev za hidravlično rezanje, njihovi izdelki uporabljajo obojestransko krmiljenje ventilov s hidravličnim rezanjem, ki zaznava obremenitev, uporabljali šest hidravličnih ventilov ventila, kot je tok pozitivnega in negativnega nadzora pretoka hidravlike Die Cutting Machine. Zrele proizvodne tehnike in nizke cene bodo omogočile nadaljevanje delovanja šeststopenjskega večkanalnega ventila.

5) za nadaljnje izboljšanje krmiljenja ventilov in varčevanja z energijo v šestih splošnih večtočkovnih ventilih v hidravličnem sistemu, je še vedno mogoče izboljšati veliko mest, kot so manevriranje, varčevanje z energijo, saj je tovarna hidravličnih rezalnikov še vedno V študiji v tujini.

6) večfunkcionalna kombinacija za izboljšanje delovanja hidravličnega rezalnega stroja, bo kombinacija različnih energetsko varčnih ukrepov bolj obsežna. V prejšnjem sistemu je bila hidravlična črpalka integrirana s številnimi funkcijami, vendar zaradi omejitev različnih pogojev ni več kot tri. Kot je prikazano na sliki 14 hidravlične črpalke, integriran tlak odrezan, je nadzor pretoka in funkcija omejitve moči, sorazmerno priljubljena na trgu v tem trenutku vse vrste hidravlične črpalke načela diagram, ima tudi različne funkcije so vključeni. Z razvojem hidravlične tehnologije je mogoče na črpalko vključiti več funkcij.

7) spremenljiv nadzor parametrov, da bi se bolje prilagajali vsem vrstam zahtev za obremenitev hidravličnih rezalnikov, v primeru dinamičnega sistema nekaterih komponent notranjega nadzora ne bodo več določeni parametri, temveč lahko delujejo s hidravličnim rezalnikom Specifične razmere in spremembe. Na primer, pri izdelavi serije EX Hitachi Hydraulic Die Cutting Machine, lahko regulator tlaka kompenzatorja tlaka kompenzatorja diferenčnega tlaka spremeni v skladu z delovnim pogojem, izboljša prilagodljivost dela hidravličnega rezanja. Predvidevamo, da se v prihodnjem elektroenergetskem sistemu Hydraulic Die Cutting Machine lahko nastavi več kontrolnih parametrov, s čimer je Hydraulic Die Cutting Machine bolj učinkovit in lažji za uporabo.

8) krmiljenje črpalke z motorjem bo nadalje "inteligenten" s pomočjo računalniške tehnologije za nadzor, črpalka in nadzor nad usklajevanjem motorja bodo še bolj zavedali "inteligentne", kombinacija med obema bo tesneje, da se zavzame integracija nadzora . V tem krmiljenju lahko regulator glede na spremembo delovnih pogojev samodejno prilagodi hidravlično črpalko in motor, zagotovljeno proizvodnjo za potrebe dela, najnižjo porabo goriva.

company.jpg