Postopek rafiniranja hidravličnega hladilnega stroja

Hidravlični stroj za hladno stiskanje je nekakšen stroj za hladno stiskanje, v primerjavi s splošnim hladnim stiskalnim strojem, hidravličnim hladilnim strojem z vsemi vidiki dobre zmogljivosti in nizkim šumom, hitrostjo dviganja. Hidravlični stroj za hladno stiskanje že nekaj časa, potreba po polnjenju hidravličnega olja hladnega tlaka, posebna metoda dopolnjevanja nafte, kot sledi:

1, ročico postavite vzporedno s smerjo steze in zavijte levo po položaju 45 °, tako da je palica cilindra cilindra povsem razširjena, bat valja palice valja popolnoma povlečen, počasi navzdol strele, tako da lopato Bucket na Tleh, nato pa izklopite motor, odprite ventil za sprostitev rezervoarja, potegnite ročaj naprej in nazaj, pedal večkrat sprostite težo, ki jo povzroča preostali tlak sistema.

2, z bencinom temeljito očistite cevne spoje, črpalko in priključek motorja, postavite oljni čep, rezervoar za gorivo na vrh goriva in spodnji del olja in njegovo okolico.

3, odprite ventil za izpust olja in spodnji del vijaka za izpust olja, tako da vsa stara olja v rezervoar za olje v olju.

4, odprite posodo za gorivo rezervoarja za gorivo, odstranite filter za oskrbo z gorivom, preverite dno rezervoarja in njegovo stran, vogal preostalega olja vsebuje kovinski prah ali druge nečistoče. Temeljito očistite rezervoar, najprej z dvakratnim čiščenjem dizelskega goriva, nato pa uporabite stisnjen zrak v rezervoarju za gorivo. Preverite notranje vogale o tem, ali obstajajo ostanki blata, nečistoče itd., Dokler jih ne očistite do konca in končno sperite z novim oljem.

5, rušenje cevi.

6, odstranite sistemski filter za ves filter. Zamenjajte filter, morate skrbno preveriti filter z ali brez kovinskega prahu ali drugih nečistoč, tako da lahko razumete dele obrabe sistema.

7, spustite glavno hidravlično črpalko, vrtljivi motor, votlino v notranjosti starega olja in napolnite z novim oljem.

Hidravlični stroj za hladno stiskanje za način oskrbe z gorivom, ki ga lahko vsakdo predstavi tukaj, če vas zanima vsebina našega uvoda, si lahko ogledate našo uradno spletno stran ali telefonsko številko.