Rafiniranje metoda hidravlični hladno pritisnite stroja

Hidravlični hladno pritisnite stroj je hladno pritisnite stroj, v primerjavi s splošno hladno pritisnite stroj, hidravlični hladno pritisnite v vse vidike uspešnost in nizka raven hrupa, dviganje hitrost. Hidravlični hladno tisku stroj dela za nekaj časa, je treba izpolniti hidravličnega olja hladno tisku stroj, zaradi posebne metode gorivom kot sledi:

1, roko postavi vzporedno na smer steze in zavijete levo čez sukanje 45 ° položaj, tako da vedro valja Klatno popolnoma raztegnjena, palico valja Klatno popolnoma zložena, počasi navzdol na palici, tako lopato vedro na terenu, in nato od f motorja, odpre izpustni ventil cisterne, potegnite delovanje ročaj, pedal večkrat za sprostitev teže, posledica preostala tlak v sistemu.

2, z bencinom temeljito čiščenje spojev cevi, črpalko in motor priključek, dal olje plug, posode za gorivo na vrhu goriva polnila in dnu možganov olja in svojo okolico.

3, odprite ventil možganov olja in dnu olje odteče plug, tako da vse stare olje v rezervoar v olju.

4, odprite gorivo odstranite rezervoar za gorivo, odstranite filtra za gorivo, preverite na dnu rezervoarja in postrani, kotu preostalo olje vsebuje kovinskega prahu ali nečistoče. Temeljito čiščenje cisterne, prvič z dizelskim čiščenje dvakrat, in nato uporabite komprimiranega zraka v notranjosti rezervoarja za gorivo. Preverite notranjih vogalih ali obstajajo odpadno blato, nečistoč, itd, dokler za čiščenje doslej, in na koncu sperite z novo olje spet.

5, rušenje cevi.

6, odstranite filter sistema za vse filter. Zamenjajte filter, je treba skrbno preveriti filter z ali brez kovinskega prahu in drugih nečistoč, tako da boste lahko razumeli dele sistema obrabe.

7, spustiš glavno hidravlično črpalko, rotacijski motor, hoja motor votlino znotraj starega olja in napolni z novo olje.

Hidravlični hladno pritisnite MachineCold tisku stroj za metodo gorivom za vsakogar, da uvedejo tukaj, če ste zainteresirani za vsebine naše uvod, brskate lahko naši uradni spletni strani ali telefonsko obrnete na našo proizvajalci razumeti.