Kontakt+8613961933676

Išči

Uvod v faktorje rezanja

Jul 12, 2017

Kakšna naprava za rezanje drobovja?

1, okrogli tlak Die Cutting Machine

Valj je enakovreden valju za vtisk, rezalni tlak; Drugi je kalup z valjčnim nožem. Kalupni nožni plesni ima dve glavni kategoriji lesa in kovine, ki sta večinoma izrezana zelo debela valovita lepenka, ki ima kemično korozijo ali elektronsko graviranje metoda obdelave kovinskega bobna nožnega plesni, predvsem za samolepilne etikete in rezanje blagovnih znamk. Je tudi kovinski valjčni nožni ključ, ki se večinoma uporablja pri visokokakovostnih dolgoročnih izdelkih, pri uporabi drobljenja ali strižnega tipa.

2, stroj za rezanje krožnega tlaka

Okrogli tlak Die Cutting Machine v uporabi na trgu redko, ni nobenega strokovnega proizvajalca, tukaj jih ne ponovite.

3, ploščati tlak Die Cutting Machine

Flat Die Cutting Machine je trenutno najpogosteje uporabljen najpogostejši tip, pa tudi najbolj domače in tuje proizvajalce.

1, pločevinasta rezalna plošča za rezanje krožnih žaginic, če je oblika kompleksa ali urejena veliko živih delov in točka tlaka zelo majhna, zelo malo, je lahko enostavno povzročiti rezanje pri različici. Na tej točki bi bilo primerno, da se poveča število točk, če je mogoče, mora biti dolžina dolžine obdelovanca in smer papirja, da ostane dosledna.

2, če je mletje različica elastičnega traku (ali gobice) preveč mehka, ne more uspešno odbiti papirja, bo povzročila tudi ohlapno različico. V tem času je treba uporabiti visoko trdoto, dobro elastičnost visoko kakovostnega elastičnega traku (ali gobice).

3, vrstica tlaka je prezgodaj, da bi začeli majhno različico pomembnih razlogov. Po izrezu, ko je gibljiva platforma navzdol, čeprav je papir elastični trak (goba) iz nožne črte, toda ker je elastični trak (gobica) na splošno večji od nožne črte 2 do 3 mm, tokrat, če Vrata za prijemanje Začnite gibanje, to bo zaradi elastičnega traku (gobica) še vedno pritisnila papir na tla za rezanje in enostavno raztrgati papir, ki ga povzroča ohlapna različica. Na tej točki naj bi bil neobremenjen mehanizem za prekinitev in glavna sklopka za glavno kolesno os, da bi gibljivo ploščo prilagodili od zgornje mrtve točke navzdol od 7 do 8 mm (valovito rezanje, ko je treba rezati od 10 do 15 mm), se je tlačna vrstica začela premikati .