Uvedba tri vrste rezkalnega stroja

Danes, Xiaobian z vami na trgu pogosto die die rezalni stroj ima tri kategorije: ravno tlačno-die rezanje stroj, ploščato-die die-rezanje stroj in okrogli tlak okrogla mletje stroj za rezanje.

Kateri vsi vemo, da so tri vrste strojev za rezanje, katere vrste je obsežnejše? To je ploščat tlačni stroj za rezanje ploščatih ploščatih pločevinastih strojev v primerjavi z drugim orodjem za rezanje s preprosto strukturo, enostavno vzdrževanje, enostavno delovanje, enostavno zamenjati pločevino za rezanje, primerna za različno težo pločevine, plesni Natančnost rezanja in Vrsto prednosti, zato ima širok spekter trgov.

Toda njene pomanjkljivosti so očitne, na primer potrebuje veliko delovnega pritiska, kar ima za posledico delovno intenzivnost in nizko produktivno učinkovitost. Gre za širok spekter aplikacij, primernih za zložljive škatle, pastozne škatle, valovite škatle za rezanje z rezanjem. \

Naslednja majhna serija s teboj na ravnem tlačnem krogu Die Cutting Machine: ravno okroglo rezanje stroj večinoma iz zgodnjega Heidelberga okrogla tlaka tiskalnik od transformacije, njene prednosti so očitne: zaradi svojega dela je linija Kontakt, stroj v Mazanje le majhen tlak, zato je obremenitev stroja relativno stabilna.

Pomanjkljivost je v tem, da je zaradi uporabe orodja Die Cutting Machine in stiskalnega valjaja enostavno valjan in premaknjen, je obseg uporabe relativno ozek. Na splošno je primerna za rezanje kartona s težo manj kot 400 g / m2 in je še posebej primerna za rezanje papirja in galvaniziranje aluminijaste folije. V postopku papirnega rezanja mora biti pozoren na smer papirnega vlakna, mora biti splošna paralelna z valjčkom v aksialni smeri, sicer bo to povzročilo resen pojav raztezanja papirja.

Končna majhna serija z vami na krožnem tlačnem krogu Die Cutting Machine: krožni tlak Die Cutting Machine je neprekinjeno delovanje bobna, zato je njena delovna učinkovitost v primerjavi z drugim orodjem za rezanje kroglic najvišja, še posebej primerna za masovno proizvodnjo, Je ravno zaradi svoje hitrosti rezanja, kar včasih ne more zagotoviti zahtevane natančnosti rezanja. Enako je kot krožni tlak Die Cutting Machine, uporaba principa linijskega stika za dokončanje oblikovanja, tako da je v Die Cutting Machine majhen tlak in porazdelitev tlaka bolj enotna, zato je obremenitev stroja relativno stabilna.

Toda njegova različica Die Cutting Machine je ukrivljena v ukrivljeno površino, zato je v plošči in plošči na bolj zapletenih tehničnih težavah razmeroma velika, je cena plošče relativno visoka, okrogli tlačni okrogli rezkarji so potrebni. Die Cutting Machine kot ravno Die - cenovna različica stroškov za 25 do 100% višja. Stroj za kroženje s krožnim tlakom se večinoma uporablja za brizgane izdelke za rezanje in blagovno znamko na spletu, trenutno tržni delež je zelo nizek.

Zgoraj je ploski tlak Die Cutting Machine, ploski tlak Die Cutting Machine in okrogli tlačni krog Die Cutting Machine tri vrste Die Cutting Machine kratek uvod, v upanju, da vam pomaga.