Kako rešiti Problem Izsekovalni stroj je ni gladek papir

Obstajajo različni razlogi, zakaj papirja ni gladko, predvsem za papir deformacije, površino je preveč gladko ali zaradi drugih mehanske okvare.

(1) papirja ni gladko zaradi deformacije papirja

Izsekovanje proces je na koncu procesa tiskanja, papir po številnih procesov, enostavno izdelavo deformacije, predvsem po visoki temperaturi, Visokotlačni poliranje. Po filmu je bolj resnih deformacij papirja, nato Feida pogosto ne more biti gladek papir.

(2) s površino je preveč gladko posledica papirja ni gladko

Po izdelke premaz film zaradi svoje površine je preveč gladek, ampak tudi za papir povzročil nekaj težav. V zgornjih dveh primerih, izkušenih operaterjev bo naredil priprav pred papirja, kot so: nakladanje papirja, dodamo nekaj papirja v klin papir ali papir roll držijo papirja vnaprej, ko papir vnaprej igrati strani, udarec pisarniško delo ali hitrost na Die rezalnega stroja za zmanjšanje, na splošno lahko prepreči to težavo.

(3) mehanske okvare, ki so posledica hranjenje težave

Feida sesalno sesalno ni dovolj, iz papirja kup na ravnini lokacije ni primerno, pravila niso točne in drugih mehanskih razlogov bo povzroči proces hranjenje papir poševno, dvojno listov, prazna in drugih napak. Tako dolgo, kot običajno umrl razrez stroj vzdrževalna dela in mehanskih delov prilagoditve izogniti zaradi mehanske okvare, ki so posledica hranjenje težave.