Kako deluje stroj za hladno tiskanje?

Stroj hladne stiskalnice, mi smo v vsakdanjem življenju, pogosto uporabljamo delo, vendar ne poznam vsakogar na "hidravlični stiskalnici", ali naj vedo? Stroj hladnega stiskalnice je v obliki grobih točk: tip vijaka, hidravlični tip. Splošni hidravlični hladni tlak Strojna zmogljivost v vseh vidikih boljšega. Hidravlični hladni tlak Strojni hrup je majhna hitrost dvigovanja. Glavne sestavine hidravlične naprave za hladno stiskanje v glavnem: hidravlični sistem, električni regulacijski sistem, tlačna plošča in sestava telesa.

Glavna zgradba hidravličnega hladilnega stroja

V glavnem z: hidravličnim sistemom, električnim regulacijskim sistemom, tlačno ploščo in sestavo telesa.

Hidravlični sistem: sestavljen iz cilindra, rezervoarja za gorivo, oljne črpalke, motorja oljne črpalke, bloka regulacijskega ventila in merilnika tlaka. Rezervoar je napolnjen z oljem, ki ga črpa oljna črpalka za pogon črpalnega olja. Olje se posreduje v valj tako, da se cevje poveže, da se cilinder dela. Reliefni ventil lahko v stiskalnici v ekstruzijo sproži tlak, igra gladko vlogo, elektromagnetno kroglo. Ventil se uporablja za vzdrževanje tlaka, ki ga določi sistem, in za prikaz tlaka se uporablja manometer.

Električni krmilni sistem: predvsem prek glavnega tokokroga in krmilnega tokokroga, vezje z avtomatskimi odklopniki, varovalkami, AC kontaktorjem na tlačnem motorju, elektromagnetnim ventilom, kot so preobremenitev, kratek stik, izguba tlaka in zaščita pred napetostjo.

Mehanizem balansiranja pločevine: predvsem balansirni dvižni nosilec, dvižni mehanizem, vrtljiva gred. Fiksna sestava vrtilne ležaje, levo in desno dve uravnoteženi regali, pritrjeni na trup. Dve konci vrtljive gredi so pritrjeni z dvižnimi zobniki. Oba konca vrtljive gredi so opremljena z ležaji, tako da jih je mogoče vrtljivo gibati z vrtljivo gredjo. Ko dvignete dvižno ploščo, dvižna naprava ne izravnava stojala? Zavrtite, tako da je tlačna plošča v dvižnem postopku vedno uravnotežena.

Platen: sestoji iz zgornje plošče in spodnjega platena. Zgornja in spodnja plošča sta varjeni profili in jeklena plošča, delovna ravnina s povprečnim rezkalnim strojem iz velikega rezkalnega stroja, da se zagotovi gladka in gladka obdelovalna ravnina. Zgornja tlačna plošča je povezana s cilindrično palico cilindra, dviganje in spuščanje tlačne plošče pa se ustvari z dviganjem in spuščanjem cilindra. Pod tlačno ploščo, ki je bila direktno privarjena na podlago trupa. Zaradi česar je celotna struktura pritrjena.

Trup: varjen s ploščatim jeklom, kompaktna konstrukcija, dobra trdnost.