Die rezalni stroj za široko paleto aplikacij

Die stroj za rezanje v velik prispevek k človeški napredek, s hitrim razvojem znanosti in tehnologije, v mnogih po-Indija oprema sort, Kitajska Die Cutting Machine tehnologijo izdelkov in industrializacije dosegla visoko raven, glavni znaki v naslednjih nekaj vidika :

Prvič, uvoz Die Cutting Machine je padel, izvoz se še naprej povečuje. Po carinski statistiki: uvoz vlivanih modelov v letu 2002 461, 25.219 milijonov ameriških dolarjev; Uvoz v letu 2004 455 enot, 26.028 milijonov ameriških dolarjev; 2004 1 do 3 četrtletje uvoz 213 enot, 17.151 milijonov ameriških dolarjev; Se pričakuje, da bo uvoz trendov skozi celo leto upad. Izvoz v letu 2007 765 enot, 1086,1 milijona ameriških dolarjev; Izvoz v letu 2003 1066 enot, 13.893 milijonov ameriških dolarjev; 2004 1 do 3 četrtletju izvozi 958 enot, 15.591 milijonov ameriških dolarjev, naj bi se izvozila skozi vse leto lani.

Drugič, sorte Die Cutting Machine za zadovoljitev osnovnih potreb domačega tiskarsko industrijo in embalažo. Kitajska je bila sposobna proizvajati, vključno s samodejnim izravnavanjem Die Cutting Machine, vključno z blagovno znamko Die Cutting Machine, nalepke blagovne znamke Die Cutting Machine, okrogli tlak Die Cutting Machine, okrogli tlak Die Cutting Machine, ploščat stroj za rezanje die die in drugi izdelki, je bil sposoben Za izdelavo povezovalnih linij, kot so: fleksografske tiskarske stiskalnice, gravirne tiskarske stiskalnice, nalepke, tiskarske stiskalnice, stroji za valovite tiskovne stroje in druga orodja za izmet.

Die Cutting Machine se pogosto uporablja, delovno načelo ni zapleteno, tehnologija rezanja je predvsem uporaba noža za rezanje, jeklenega noža, kovinskega kalupa, jeklene žice, z odtisom za določen pritisk, v določeno obliko . Če je celotna tiskana barva pritisnila v en sam grafični izdelek, imenovan die die; Če jeklena žica v tiskanem gradivu na sledovih sledi odhodnih ali upogibnih oznak, imenovane "vdolbina"; Če se uporabi yin in yang dve predlogi, Ogrevani na določeno temperaturo, natisnjeni na površini tiskanega materiala s tridimenzionalnim učinkom vzorca ali pisave, imenovanega bronanje; Če se osnovni material na drugem substratu imenuje pasta; Razen preostalega prvotnega dela izdelka Za odpadke.

Razvojna smer stroja za rezanje

1. Tradicionalna nalepka blagovnih znamk tiskarskih tiskarskih podjetij. Proizvodnja v težke čase, proizvodnjo in prodajo upadajo iz leta v leto. Razlog je v tem, da se proizvodnja visokotehnoloških izdelkov, ki je eden od visoko učinkovitih tiskarskih stiskalnic z rotacijskim tipom in fleksografskih tiskarskih tiskalnikov, povečuje s tiskanjem in celo učinkovita proizvodnja krožnega tiska je veliko višja od prekinitvenega tiskanja, Die -zaščita za proizvodno opremo.

2. Okrogla žica z okroglim tlakom je največja serija tiskanih izdelkov, najboljši način smrti. Uporabljen je bil za linije za fleksografsko tiskanje, tiskarske stiskalnice, valovite tiskalne glave, rezkalni stroji, rotacijske nalepke, tiskarske stiskalnice, gravirne tiskarne, kot so povezovanje tiskarske in pakirne opreme. Z razvojem tiskarske tehnologije, še zlasti stopnje obdelave krožnega bobna za rezanje krompirja, bo obseg uporabe krožnega rezanja debeline obsežnejši, izboljšala pa se bo tudi učinkovitost proizvodnje rezin.

3. S hitrim razvojem tiskarske in embalažne industrije se je obseg podjetij povečeval. Avtomatski izravnalni aparat Die Cutting Machine se bo še naprej razširil. V nasprotju s tem se bo prodajni polomotorni stroj za rezanje pločevine še dodatno zmanjšal, poleg nizke produktivnosti, delovne intenzivnosti in drugih razlogov, je varnost slaba, nagnjena k nesrečam, ki vključujejo pomanjkljivosti glavnega cestnega razloga. Vendar pa bo zaradi obsega kitajske tiskarske in embalažne industrije razlika med velikostjo te naprave imela določen trg, še vedno bo imela vlogo.