Kontakt+8613961933676

Išči

Razrez stroj rezalne hitrosti

Oct 15, 2017

S sodobno stroji, obdelava razvoj industrije, za nenehno izboljševanje kakovosti in natančnost rezanja, za izboljšanje učinkovitosti proizvodnje, zmanjšanje proizvodnih stroškov, visoko inteligenten in avtomatsko rezanje funkcija zahteva tudi je povečuje. Razvoj Krmiljenem rezalnem stroju morajo ustrezati zahtevam sodobne mehanske obdelave. Rezalnik je razdeljen na plamen rezalnik, plazma stroj za rezanje, laserski razrez stroj, vode, rezanje, itd. Laserski razrez stroj je najbolj učinkovito, natančno rezanje in debelina rezanja je na splošno majhna. Rezalne hitrosti plazme rezalnega stroja je tudi zelo hitro, in površino rezanja je nekatere strmine. Plamensko rezanje stroj je namenjen težko ogljikovega jekla materiala. Laserski razrez stroj je najbolj učinkovito, natančno rezanje in debelina rezanja je na splošno majhna.

Obseg uporabe

Stroj za rezanje uporablja s kovino in nonmetal industrije, na splošno, primerjava nekovinski industriji točk natančna, kot rezano kamen, kamen stroj, stroj za rezanje vode, videl rezalnik, cut krpo in plastike, kemičnih vlaken proizvodov z laserjem stroj za rezanje, stroj za rezanje rezilo, rezanje kovinskih materialov je plamen rezalnega stroja, plazemski razrez stroj, stroj za Plamensko rezanje, CNC stroj za rezanje znotraj in ročno dve vrsti velik, kategorijo priročnik, majhen športni avto, polavtomatsko, čisti ročno, s CNC portalni CNC stroj za rezanje, konzole tip Krmiljenem rezalnem stroju, namizni CNC stroj za rezanje, interfingering linije nc cutter, in tako naprej!

stroški

Najbolj drag laserski razrez stroj, in tudi je neke vrste visokotehnoloških natančnost in najbolj učinkovito rezanje oprema, stroj za rezanje nož vode, Plamensko rezanje stroj spet stroški so relativno nizka, plazma rezanje stroj uporaba z najnižjimi stroški (na kos)

V zgornji votlega stekla proizvodne linije ali za izboljšanje proizvodnje sorte izbiramo steklo avtomatski poseben rezalnik, ampak pri nakupu naslednje točke:

I. rezanje natančnost

To na splošno mora biti pod 0.5mm za gradbeni industriji razred; Zahteve za avtomobilski reflektor pa pod 0. Olmm. Proizvajalci strojev za zagotavljanje natančnosti je na splošno v plus ali minus 0. 2 mm, vendar ne vidim uvedbe priročnikih izdelkov, svetlobe mora imeti popoln, ko sprejema test rezanje natančnost program za merjenje natančnosti dejanskih rezanje proizvodov, imamo ponavadi ducat test vzorca površine. S testiranjem, lahko popolnoma razumejo monotonost platformi rezanje in sinhronizacijo nadzorom nadzorni sistem.

2. rezalne hitrosti

Na izhodišču, izpolnjujejo natančno rezanje, lahko govorimo o hitrosti zaradi kratke rezanje platformo, z najvišjo hitrost svoje oči, je težko ugotoviti, ali lahko uporabimo razrez stroj servo pogona z software petvarjanje funkcije za preverjanje ali hitrost motorja za doseganje najvišje. Ne zmanjšati rezalne hitrosti, povečanje dodatek in zmanjšanje hitrosti. Osi se lahko preskušajo ločeno in hkrati.

3. avtomatsko stavljenje funkcija optimizacije

Tam na koncu stroj za rezanje, menijo, stroški obdelave in obseg posebnost delo, na splošno ne visoko izobraženih ljudi, da suh, ki zahteva rezanje stroj postopek je preprost in enostaven za razumeti, ni preveč zapleten, sicer ne bo veliko cenovno stroji ne bi mogla privoščiti neprijetno situacijo. To je najbolje, da funkcijo preprečevanja napako, ker včasih ima izdelke domačih backplate steklo. Graf knjižnica posebna vrsta rez mora biti bolj prilagodljiv, naj bi graf CAD lahko sodelujejo v postavitev.

4. vzdrževanje je priročno

I / 0 in mehanski senzorji na signal ni opremljen s preveč, nepotrebne stikalo in svetilke manj kolikor je mogoče, ker enkrat na bodisi z mehansko napravo, ki je v okvari bo vplivalo na stroj za rezanje, uporabo komponente napake verjetnost je nizka , manj napeljave je tudi manj, težko najti krivde in zamenjavo delov, najboljši lahko debug na zaslonu vse I / 0 signal država. Stroški vzdrževanja so pomemben dejavnik, da je treba upoštevati pri nakupu stroj.

5. varčevanje

Na enak način, da lahko izpolni zahteve glede velikosti rezanje, rezanje možnosti porabe energije lahko prinese veliko koristi v podjetje. Eden je varovanje okolja in varčevanje z energijo. Drugi je, da shranite dnevni stroški podjetja.