Samodejni podajalni nasveti za vzdrževanje rezalne naprave

Nastavitev pred natančnostjo, s samodejnim podajanjem rezkalni stroj za rezanje, zagotavlja, da natančna natančnost predhodne natančnosti ključnih parametrov prilagodi točnost predpisa, ki je vključen v številne dejavnike, nekateri operaterji pogosto uporabljajo le Pred-inšpekcijski sistem, ta metoda je neznanstvena. Čeprav se sistem predhodnega preverjanja lahko izogne papirju ni na mestu, je papir prijemalnega papirja z zobom, ki ga povzroča nezanesljiva kopija papirja in druge težave, vendar če želite resnično prilagoditi točnost sistema skozi sistem, je treba premer sonde prilagoditi Od približno 1 mm do 0,1 mm Od natančnosti alarma, dejstvo, da tega ni mogoče doseči. Zato je treba upoštevati tlak valj, čas papirja, stranski regulaciji in drugih dejavnikov, natančnost regulacije prilagoditi najboljše pogoje.

Za nekatere operaterje je zelo pomembno, da to funkcijo odkrivanja izključijo za samodejno dovajanje rezanja, ki je zelo nevarno. Če pritisnete - Odkrivanje običajnega in izven papirja, potem ko pritisnete Oddelek za papirno zastoje papirja, se nekaj plasti papirja takoj premakne, povzroči prometno nesrečo, poškoduje opremo in nesrečo je zelo težko imeti opravka z.

Redna zamenjava maziv, blagovna znamka za samodejno hranjenje tovarniških dokumentov Die Cutting Machine je zelo stroga tabela mazalnih ciklov, razni deli opreme so potrebni maziva, blagovna znamka, model, še posebej zamenjava mazalnega olja cikla so podrobno Claim. Na splošno, osnovna podjetja podjetja v skladu z zahtevami blagovne znamke, model za nakup maziv, vendar nenamerno na redno menjavo maziv. Veliko opreme za mazanje osebja pri zamenjavi oljnega cikla prihaja, glejte, da je olje v rezervoarju za gorivo še vedno zelo jasno, pri stroških upoštevanja stroškov, opustiti zamenjavo novega načrta maziv, naj bo oprema še naprej delovala.