Avtomatski rezalni stroj za rezanje je taka kompleksna oprema

Z izboljšanjem tehnologije tiskanja, Auto-feeding Die Cutting Machine v našem življenju igra vedno večjo vlogo, Auto-feeding Die Cutting Machine je glavna sila končne opreme, s tiskarsko industrijo še naprej raste in razvija, die- Zmanjšuje se tudi povpraševanje po operacijah, zato moramo pozorno spremljati delovanje opreme, pravočasno odkrivanje problemov in reševanje problema. Torej Auto-feeding Die Cutting Machine pri delovanju tega, kar je problem, moramo biti pozorni na to?

Med delovanjem opreme moramo pravočasno preveriti vrtenje delov, če je nenormalno, je treba takoj zaustaviti, da preverite in prilagodite odpravo nenormalnega zvoka in nato produkcijo.

Papir je v glavnem problem, v Auto-feeding Die Cutting Machine pred potrebo po preverjanju, ali papir izpolnjuje zahteve procesa, ali je napaka v dovoljenem obsegu.

Operaterji morajo biti strokovnjaki, neoperativno osebje pa ne sme upravljati opreme, da bi se izognile nesrečam.

Avtomatsko rezanje Die Cutting Machine, tako kompleksna oprema, ki mora imeti veliko pritrdilnih elementov, kot so jekleni vijaki, ne zategnite besed, povzroči, da rob obrabe ali kartona zdrobijo itd .; Nožni kalup, če ni tesen, bo povzročil padec procesa.

Za preverjanje mesta so pogosto potrebne očitne oznake železne plošče, če je treba tujke takoj odstraniti.

Potrebno je redno nameščati mazalno olje za delovanje opreme, redno preverjajte, ali so mehki vijaki, zavarovalno stikalo občutljivi.

Od leta 2002 je Kitajska postala največji porabnik strojnih orodij po vsem svetu. Kitajska strojna industrija s strukturo industrije z razvojem industrije za avtomatizacijo še naprej prilagajati, die-cutting stroj tehnološki napredek je pospešil tudi uresničitev trajnostnega razvoja nove poti do industrializacije. S preciznostjo in učinkovito izdelavo strojnega orodja so v letu 2013 na Kitajskem CNC orodja za strojno orodje tudi nove spremembe. Trenutno je večina strojnih orodij, ki se uporabljajo v naši državi, običajna strojna orodja. Število navadnih strojnih orodij je ogromno in varnostne težave so poudarjene. Zato varnostna vprašanja postanejo glavna ovira za njen razvoj. Povečati varnostne učinke, izboljšati naravo strojne varnosti, rešiti problem nizke stopnje NC, pogoste poškodbe osebja, nizko raven varnosti, učinkovitost proizvodnje ni velika težava. Po zaključku obdelovalnih strojev CNC lahko znatno izboljša učinkovitost obdelave in avtomatizacijo, inteligentno stopnjo. Zmanjšati možnost stika z operaterji z nevarnimi deli; Operacijski sistem in operacijski vmesnik vedno več ergonomskih zahtev, lahko učinkovito zmanjša stopnjo napake operaterja, zmanjša nesrečo, ki jo povzroči nesreča.