Razvojni Direktor Die Cutting Machine

Die Cutting Machine se pogosto uporablja, delovno načelo ni zapleteno, tehnologija rezanja je predvsem uporaba noža za rezanje, jeklenega noža, kovinskega kalupa, jeklene žice, z odtisom za določen pritisk, v določeno obliko . Če je celotna tiskana barva pritisnila v en sam grafični izdelek, imenovan die die; Če jeklena žica v tiskanem gradivu na sledovih sledi odhodnih ali upogibnih oznak, imenovane "vdolbina"; Če se uporabi yin in yang dve predlogi, Ogrevani na določeno temperaturo, natisnjeni na površini tiskanega gradiva s tridimenzionalnim učinkom vzorca ali pisave, imenovanega bronanje; Če se osnovni material na drugem substratu imenuje pasta; Razen preostalega prvotnega dela izdelka Za odpadke.

1. Tradicionalna nalepka blagovnih znamk tiskarskih tiskarskih podjetij. Proizvodnja v težke čase, proizvodnjo in prodajo upadajo iz leta v leto. Razlog je v tem, da se proizvodnja visokotehnoloških izdelkov, ki je eden od visoko učinkovitih tiskarskih stiskalnic z rotacijskim tipom in fleksografskih tiskarskih tiskalnikov, povečuje s tiskanjem in celo učinkovita proizvodnja krožnega tiska je veliko višja od prekinitvenega tiskanja, Die -zaščita za proizvodno opremo.

2. Okrogla žica z okroglim tlakom je največja serija tiskanih izdelkov za pakiranje, najboljši način smrti. Uporabljen je bil za linije za fleksografsko tiskanje, tiskarske stiskalnice, valovite tiskalne glave, rezkalni stroji, rotacijske nalepke, tiskarske stiskalnice, gravirne tiskarne, kot so povezovanje tiskarske in pakirne opreme. Z razvojem tiskarske tehnologije, še zlasti stopnje obdelave krožnega bobna za rezanje krompirja, bo obseg uporabe krožnega rezanja debeline obsežnejši, izboljšala pa se bo tudi učinkovitost proizvodnje rezin.

3. S hitrim razvojem tiskarske in embalažne industrije se je obseg podjetij povečeval. Avtomatski izravnalni aparat Die Cutting Machine se bo še naprej razširil. V nasprotju s tem se bo prodajni polomotorni stroj za rezanje pločevine še dodatno zmanjšal, poleg nizke produktivnosti, delovne intenzivnosti in drugih razlogov, je varnost slaba, nagnjena k nesrečam, ki vključujejo pomanjkljivosti glavnega cestnega razloga. Vendar pa bo zaradi obsega kitajske tiskarske in embalažne industrije razlika med velikostjo te naprave imela določen trg, še vedno bo imela vlogo.