Hidravlični stroj za hladno stiskanje je zelo potreben pri delu

Hidravlični stroj za hladno stiskanje so neke vrste stroj, ki je potreben za vsakodnevno strojno delo. Zagotavlja osnovo za naše produkcijsko delo in pospešuje razvoj naše strojne industrije. Hidravlični stroj za hladno stiskanje preberite navodila za uporabo pred uporabo stroja. Uspešnost in pravilen način delovanja. Ta stroj moramo pravilno uporabljati, da nam prinese več koristi.

Hidravlični stroj za hladno stiskanje predvsem s hidravličnim sistemom, električnim regulacijskim sistemom, tlačno ploščo in sestavo telesa. Hidravlični sistem sestoji iz cilindra, rezervoarja za gorivo, oljne črpalke, motorja črpalke, regulacijskega ventila in manometra. Rezervoar je napolnjen z oljem, ki ga črpa oljna črpalka za pogon črpalnega olja. Olje se posreduje v valj, tako da poveže cev, da se cilinder dela. Olajšalni ventil lahko povzroči, da se stiskalnica v ekstruzijskem procesu proizvaja nazaj tlak, igra gladko vlogo, elektromagnetno kroglo. Ventil se uporablja za vzdrževanje tlaka, ki ga določi sistem, in za prikaz tlaka se uporablja manometer. Električni krmilni sistem je v glavnem sestavljen iz glavnega tokokroga in krmilnega tokokroga, vezje sprejme avtomatsko odklopno stikalo, varovalko in AC kontaktor za nadaljevanje preobremenitve, kratkega stika, depresijskega tlaka in zaščite pred prenapolnjenostjo tiska motor in elektromagnetni ventil. Mehanizem za uravnoteženje platen je v glavnem sestavljen iz uravnoteženega dvižnega sistema, dvigalnega mehanizma, vrtljive gredi. Fiksna sestava ležajnih ležajev, levo in desno dve uravnoteženi regali, pritrjeni na trup. Dva konca vrtljive gredi so pritrjena z dvižnimi zobniki. Oba konca vrtljive gredi so opremljena z ležaji, tako da se lahko vrtljivo gneča z vrtljivo gredjo. Ko dvignete dvižno ploščo, dvižna naprava ne izravnava stojala? Zavrtite tako, da je tlačna plošča v dvižnem postopku vedno uravnotežena. Pladenj je sestavljen iz zgornje plošče in spodnje plošče. Zgornje in spodnje stiskalne plošče so izdelane iz varjenih profilov in jeklenih plošč. Delovno ravnino je končal obsežen kosovni rezkalni stroj, ki zagotavlja gladko in gladko obdelovalno ravnino. Zgornja plošča je povezana s cilindrično palico cilindra, dviganje in spuščanje tlačne plošče pa se ustvari z dvigom valja. Pod tlačno ploščo, ki je bila direktno privarjena na podlago trupa. Sestavljanje celotne strukture. Trup je izdelan iz varjenega jekla, kompaktne konstrukcije, dobre trdnosti.

Hidravlični stroji za hladno stiskanje so v glavnem sestavljeni iz hidravličnih sistemov, električnih krmilnih sistemov, plošč in trupa. Na začetku uporabe moramo preveriti njihove varnostne razmere, da bi zagotovili varnost naše dnevne proizvodnje, boljše za razvoj naše težke industrije, in vseh varnostnih varoval ni mogoče odstraniti ali odpreti, ko stroj teče. V operaciji, da zagotovite gladko delo in tako naprej.