Katere vrste Die rezalci V Čevlji Industries

Kot vodilni čevlji die rezanje stroj oblikovalec in proizvajalec, Shuoying stroji morajo razviti tri modele za čevlje industrijo:

1.swing naslonjalo za rezanje:

13066.png13070.png13075.png

Ta vrsta stroj za rezanje se pogosto uporablja v mnogih čevlje factories.The preklopijo žarek rezanje tisk se imenuje tudi nihajka rezanje pritisnite ki ima nihajni žarek ali zaniha head.Just kosi oblike iz čevljev materiala z uporabo oster kovinski kos umre.

2.Travelling rezalna glava stroj:

13515.png

Stroj za potovanje rezalna glava je primerna za rezanje en ali več plasti čevljev materiala, posebne primerno za rezanje širok in navito materialov. Poleg tega je še posebej primeren za rezanje delov, ki zahtevajo majhne umre, redno rezanje in proizvodnjo serije.

3.Plane stroj za rezanje:

Stroj za letalo rezanje z velikimi rezanje posteljo .Fast, tih, enostaven za uporabo
To je varnost za delavce z dvema delovanje strani azijskih kupcev switch.Most želeli uporabiti ravnino rezalni stroj za izdelavo čevljev.

14144.png

Usnje Blago postopek odločanja

V usnja se uporablja kot denarnice, kartice vrečko, denarnice, preverite mape, ključnih primerih, imetnikov kartice, torbice in drugih majhnih usnjenih izdelkov.

1.Die Cut usnja z oblikovanim rezanje die.There nimajo die rezanje pritisnite usnja pred Delavec morali zmanjšati usnja z tools.Now usnje kliker tisk, ki jih proizvajajo nas lahko umre prestregla usnja zelo enostavno in da bo veliko hitreje od usnja orodja.Komisija cut-out usnje je visoke kakovosti.
2.Leather in usnje nazaj zdravljenje, naoljena usnje z vzdrževanjem enkrat, tako dolgo, kot navaden usnje čist.
3.Bonding, lepljenje ali začasno usnje dvojna vez.
4.Drilling, lepljenje položaj prvega bit zahteva šivi udarec. (Kot so torbice, denarnice in drugih objektov)
5.Stitching, šivanje z iglo in nit naprej in nazaj.
6.Trimming, šivanje rob po prvem pregledu, da spremembe za zagotovitev doslednega rob.
7.Edge, o popravku rob lepo pobarvane kože, medtem ko olja.