Kontakt+8613961933676

Išči

Kaj morate Ko namestite die rezanje stroj

Mar 24, 2017

Kaj morate pri namestitvi die stroj za rezanje?

1.First, je treba paziti, da se glasi ročni navodila pred namestitvijo in uporabo die rezanje machine.Note: Pred koli dela ali vzdrževanja poslovanja, mora biti naprava ločiti od glavne proge z električno energijo.

2.TRANSPORT IN HANDLING.:the Stroj se opravi na paleti in prekrita z zaščitno plastično folijo, ali v odprt ali zaprt lesen postopka ali zaboj. Plastična folija ščiti samo napravo pred vlago in prahom med prevozom; da ne more zaščititi napravo pred poriva v ravnanje operacij. Tisk je privit na paleto ali bazo zaboj v treh točkah.

3.Machine Pregledi: Da se preveri morebitno škodo stroj so lahko nastala med prevozom, nadzira stanje tiskovnih ukazov (vsaj od zunaj) in preveri za vsako puščanje olja.

Pred priključitvijo stroja na glavno linijo, preverite, če je napetost enaka kot pri stroju je natisnjen na ploščici, pritrjeni na električni omarici. Če je napetost ali frekvenca razlikuje od glavne linije, vprašajte za nasvet proizvajalca ali prodajnega zastopnika.

4.Take skrb, da preveri, da je notranjost materiala odrezati ne vsebuje kovinskih prijemov ali podobno, ki ne bo samo poškoduje umre, ampak tudi povzročajo nasilno drobci letenje.