Kontakt+8613961933676

Išči

Kako Nastavitev reza Die višino in Trial rezanjem Za Potovanje Head Press

Apr 07, 2017

Shuoying Precision Machinery priporočamo naslednje kako nastavitev rezanja višine die in poskus rezanja za potovanja glava pritisnite modela.

1.Place plastični rezalna ploščica dobro tisku potujoči glave worktable.Then dodaj rezalno matrico na dnu place.Make rezalno matrico v srednjem položaju potujočega glave.

2. Po zagonu machine.turn na stikalo nastavitev, po dal dva "rezanje" gumb hkrati z roko, bo udarec z glavo potisnite navzdol in pritisnite na matrico cutter.Loosen ročaj nastavitev kap, bo ročaj drugo dol do lowest.Lock ročaj na najnižji place.Turn off nastavitev switch.The luknjanje pin bo samodejno vrne nazaj gor.

3.Take navzdol rezilo die.Place materiali, ki se za zmanjšanje navzdol na plastično bazo plate.Mount rezila die.Simultaneously pritisnite navzdol dve štancanje in rezanje gumbi na luknjanje pin za poskusno rezanje.

4. Vzemite iz rezanja die.If rezalnik die vstavi v osnovno ploščo pregloboko, zavrtite glavo finega clockwise.Then ponovno namestite rezilo umre za poskusno-cutting.If cilj bi bilo treba znižati, ni v celoti odrezani, zavrtite finega vodja boja proti clockwise.Then ponovno namestite rezilo umre za poskusno rezanje, dokler se objekt lahko popolnoma odklopiti.

5.Tekom operacijo, če se dviga luknjanje pin preveč high.rotate na gumb dvižna višina v nasprotni smeri urinega kazalca, tako da se zmanjša navzdol nepotrebno idle kap potovanja in prihranite Delovna time.If rezila umrl, ne da pravilno ali v v primeru drugih nujnih primerih, se hitro pritisnite gumb za klic v sili-stop, potem bo luknjanje pin dvignite nazaj.

6.setting za rezalnik die konča.

7. Če še vedno imate kakršne koli težave Prosim, da nas kontaktirate.