Rezalni stroj Razvoj povečanja

(0,1 mm ~ 0,3 mm); rez brez mehanskih obremenitev, stroj za rezanje brez strižne brazde; visoka natančnost obdelave (rezanje), rezalni rob je majhen, razrez je ozek (0.1mm ~ 0.3mm), ne more biti poškodovan, ne poškoduje površine materiala; NC programiranje, lahko se obdeluje poljubno načrt, lahko oblikujete veliko celotno krovu rezanje, ni treba odpreti plesni, ekonomično in prihranek časa, stroj za rezanje laserski lahko zmanjša veliko kovinskih materialov, nerjavečega jekla, ogljikovega jekla, zlitine jekla, železa, bakra, aluminija in drugih kovinskih materialov.

Laserska oprema za rezanje se običajno uporablja v strukturi portalni vrsti, konzolni, sredi obrnjenega žarka. Toda z lasersko obdelavo aplikacij za visoke hitrosti, stroj za rezanje visoke hitrosti, visoko stabilnost razvojnih zahtev in nadzor tehnologije razvoja, portalni strukturo s svojo edinstveno strukturne prednosti, da postane svetovni mainstream modelov, ampak tudi veliko znanih blagovnih znamk. stroj za lasersko rezanje Tip konstrukcije, ki jo uporablja proizvajalec.

Oprema za rezanje laserskih vlaken v aplikacijah za rezanje kovinske plošče, v primerjavi s tradicionalnim laserjem za rezanje CO2, je sprememba zunaj optične poti, rezalna glava za rezanje, pomožni plin. Lasersko se lahko prenese neposredno na glavo za rezanje skozi optična vlakna, optična pot je stabilen in zanesljiv, da se zagotovi, da je celoten okvir za rezanje, in stroj ne potrebuje zunaj optične poti za zaščito plina, ne bo. opremljen z zračnim kompresorjem in drugim sistemom obdelave; lasersko rezanje glave po kolimaciji, osredotočenje lahko običajno nastavite goriščno razdaljo 125mm ali 200mm, ki se osredotoča ogledalo, fokusiranje leče in šobe je treba opremiti z zaščitnimi lečami, da se prepreči osredotočiti ogledalo iz kontaminacije; Stroj za rezanje laserskih vlaken ima dobro fokusno zmogljivost, kratko fokusiranje, ozko širino rezanja (do 0,1 mm), višjo hitrost, primerno za hitro rezanje tanke plošče.

CNC obdelovalni stroji, ki se pogosto uporabljajo v več linearne gredi pogon kroglični vijak, stojalo in zobnik, linearni motor. Kroglični vijak se običajno uporablja v CNC obdelovalnih strojih z majhno hitrostjo pri majhnih hitrostih; zobniško stojalo se pogosto uporablja za visoke hitrosti, veliko potovanje; linearni motor, ki se uporablja pri visoki hitrosti, stroj za rezanje, velik pospešek, posebna struktura CNC obdelovalnih strojev. Poleg tega sta stojalo in zobnik razdeljena na dve vrsti ravnih in spiralnih zob. Spiralni zobje v primerjavi z ravnimi zobmi, večji zamašek, zobniški in regalni pogon bodo bolj stabilni.

Gantry tipa strukturo laserski stroj za rezanje ima dve obliki gibanja, ena je za premikanje portala gibljejo, vendar mizo določen, drugi je portalni fiksni in mizo za premikanje. Za velike formate, visoke hitrosti in visoke zmogljivosti lasersko rezanje stroj, običajno z uporabo prve oblike, stroj za rezanje, ker tabela z obdelovanca gibanje ni primeren za visoke hitrosti in debele plošče rezanje. Dvostranski pogon zagotavlja, da je žarek uravnotežen in žarek teče sinhrono. Nekateri proizvajalci laserskega rezalnika z uporabo enostranskega pogona, servo motor nameščen v portalni gredi enega konca, stroj za rezanje in nato skozi dolgo os vozi na drugi konec, da doseže dvojni zobnik, en servo motorni pogon. Enostranski pogon povzroči, da žarki na obeh koncih asimetrije sil, ki vplivajo na sinhronizacijsko natančnost, zmanjšajo dinamično zmogljivost stroja