Plastični stroj za rezanje navojev

Plastični stroj za rezanje navojev
Klepetaj zdaj
Podrobnosti izdelka

UPORABA IN ZNAČILNOSTI

Primerna je za rezanje vseh vrst enoslojnih ali večplastnih usnja, plastike, kartona, tkanine in drugih neelektričnih materialov majhne površine z rezilno matrico. Je idealna oprema za rezanje čevljev, vrečk in kovčkov, oblačil, avtomobilov, artwarea, embalaže, elektronov in drugih industrij.

1. Dva načina rezanja, da izberete: (I) nastavitev brezstopenjskega tlaka (P); (Ⅱ) Ni potrebe po nastavitvi višine rezalne pločevine zaradi uporabe inteligentnega tlaka (T), višina rezalne pločevine ne vpliva na globino reza in vsaka rezalna točka lahko dobi idealen rezultat rezanja.

2. Stolpec je opremljen s samomažnim sistemom statičnega tlaka dvojnega olja, ki omogoča večjo enostavnost in brezhibnost pri delovanju.

3. Glavni deli z uporabo visoko zanesljivih kakovostnih uvoženih delov, z manjšim hrupom, visoko učinkovitostjo in varčevanjem z energijo.

4. Delovanje z obema rokama zagotavlja visoko varnost operaterjev.

Max. stroj za rezanje

270KN

Območje prilagajanja hoda

0-100mm

Razpon med delovnimi mizami

45-145mm

Velikost nihajne roke

500 * 500mm

Velikost spodnjega dela

1000 * 500mm

Motorna moč

1.5KW

Skupna razsežnost

1000 * 1000 * 1400mm

Totalna teža

980kg


Med tistimi znanimi proizvajalci plastičnih strojev za rezanje roke, je Shuoying Precision Machinery konkurenčen plastični stroj za rezanje ročajev zlati dobavitelj na Kitajskem. Od nas lahko dobite certifikate CE.
Povpraševanje