Kontakt+8613961933676

Išči
Cork Yoga Pad stroj za rezanje

Cork Yoga Pad stroj za rezanje

Opis

Rezalni stroj Cork Yoga Pad Die je široko uporaben za rezanje nekovinskih materialov v različnih industrijah s pomočjo rezalnika. Na primer usnje, guma, plastika, plastična embalaža, tekstilna in kemična vlakna itd.

Share:

Vsebina_1

Vsebina_2

ProInfoAttach

ProDetailSubTitle2

UPORABA IN LASTNOSTI:
1. Rezalni stroj Cork Yoga Pad Die je široko uporaben za rezanje nekovinskih materialov v različnih industrijah s pomočjo rezalnika. Na primer usnje, guma, plastika, plastična embalaža, tekstilna in kemična vlakna itd.
2. Vzemite dvojni oljni valj, natančen mehanizem dvojne ročice, ki lahko zagotavlja, da je globina reza na vsakem položaju rezanja enaka.
3. S posebnim nastavitvenim mehanizmom, opremljenim z rezalnikom in globino reza, je nastavitev vožnje enostavna in natančna.
4. Stiskalna plošča rezanja izvaja počasno rezanje, ko stopi v stik z rezalnikom, ki lahko povzroči, da med zgornjo in spodnjo plastjo rezanih materialov ni napak velikosti.
5. Centralni avtomatski mazalni sistem za dovod olja zagotavlja natančnost stroja in podaljša življenjsko dobo stroja.
6. Delo je varčno in enostavno, z nizko motnjo v delovanju, močno rezalno močjo in visoko hitrostjo rezanja.
7. Delo z dvema rokama zagotavlja visoko varnost.


TEHNIČNA SPECIFIKACIJA

Največja sila rezanja

200Ton

Območje nastavitve giba

0-160mm

Razpon med delovnimi mizami

50-210mm

Velikost zgornje plošče za stiskanje

1600 * 1100 mm

Velikost spodnjega delovnega stola

1600 * 1120 mm

Glavna moč motorja

11kW

Električna napajalna napetost

kot neobvezno

Vrsta pogona

hidravlični

hidravlično olje

46 # ali 68 #

Barva stroja

kot zahteva

4.jpg

2.jpg

NAŠE PODJETJE

Jiangsu Shuoying Precision Machinery Co, Ltd Specializirano za izdelavo hidravličnega rezalnega stroja, rezalnega stroja, stroja za hladno stiskanje, stroj za rezanje z visoko hitrostjo, žaganjem z več rezili, strojem za tiskanje in takim drugim natančnim in splošnim strojem. Naše podjetje pokriva površino 14000m2, kot veliko podjetje v tej panogi imamo zmogljivo tehnično silo, popolno proizvodno opremo, lepo okolje in priročno prevozno stanje. Naše podjetje se nahaja v industrijski coni Yancheng City Dagang v provinci Jiangsu in to mesto se imenuje "China Shoe Machinery City", ki spada v nacionalno območje koncentracije tehnologije iskre.

Dobrodošli v našem podjetju!