Cork Yoga Pad Die rezalni stroj

Cork Yoga Pad Die rezalni stroj
Klepetaj zdaj
Podrobnosti izdelka

UPORABA IN ZNAČILNOSTI:
1. Stroj je široko uporaben za rezanje nekovinskih materialov v različnih industrijskih panogah z rezalnikom. Na primer usnje, guma, plastika, plastična embalaža, tekstilno in kemično vlakno itd.
2. Sprejmi dvojni oljni valj, natančen mehanizem z dvojnim ročicom, ki lahko zagotovi, da je globina rezanja na vsakem položaju rezanja enaka.
3. S posebnim nastavitvenim mehanizmom, ki je opremljen z orodjem za rezanje in globino rezanja, je prilagoditev potovanja preprosta in natančna.
4. Stiskalna plošča rezanja izvaja počasno rezanje, ko pride v stik z rezilom, ki lahko povzroči, da med najvišjo plastjo in najnižjo plastjo rezanih materialov ni napake velikosti.
5. Centralno mazanje avtomatskega mazalnega sistema za olje zagotavlja natančnost stroja in podaljša življenjsko dobo stroja.
6. Delovanje je varčno in enostavno, z nizko napako, močno rezalno močjo in visoko hitrostjo rezanja.
7. Delovanje z dvema rokama zagotavlja visoko varnost.

 

TEHNIČNA SPECIFIKACIJA


Največja rezalna sila

200Tons

Območje prilagajanja hoda

0-160mm

Razpon med delovnimi mizami

50-210mm

Velikost zgornje stiskalne plošče

1600 * 1100mm

Velikost spodnjega dela

1600 * 1120mm

Glavna moč motorja

11kW

Električna napajalna napetost

kot neobvezno

Vrsta pogona

hidravlično

hidravlično olje

46 # ali 68 #

Barva stroja

kot zahteva

4.jpg

2.jpg

NAŠE PODJETJE

Jiangsu Shuoying Precision Machinery Co, Ltd Specializirano za izdelavo hidravlično rezanje stroj, die stroj za rezanje, hladno pritisnite stroj, hitro rezanje stroj, več rezil žage, vtiskovanje stroj in tako druge natančnosti stroj in splošni stroj. Naše podjetje pokriva površino 14000m2, kot veliko podjetje v tej industriji, imamo močno tehnično silo, popolno proizvodno opremo, lepo okolje in udoben prevozni pogoji. Naše podjetje se nahaja v Yancheng City Dagang Industry Zone v provinci Jiangsu in to mesto se imenuje kot "China Shoe Machinery City", ki spada v National Spark Technology Concentration Area.

Dobrodošli v našem podjetju!


Med tistimi znanih plutovinih joga blazine die rezanje stroj proizvajalci, Shuoying Precision Machinery je konkurenčna plutovino joga padec die rezanje stroj zlati dobavitelj na Kitajskem. Od nas lahko dobite certifikate CE.
Povpraševanje