Stroj za rezanje materiala celoti avtomatski tla

Stroj za rezanje materiala celoti avtomatski tla
Podrobnosti izdelka

UPORABO IN ZNAK:
Stroj se pogosto uporablja za rezanje različnih materialov, nonmetal v industrijah, kot usnje, plastike, plastičnih, krpo, pena listov, preproge, tla in z oblikovanjem rezalnik itd.
1. Mehanizem dvojno olje valja, natančno štirih vodilnih in samodejne izravnave dvojno vez palico lahko dosežejo visoko obdavčenega rezalne sile in zagotoviti enak debelina rezanja vsakega položaja.
2. uporabo PLC računalnik zaslon na dotik za nadzor postopkov, servo motor voznik transportni sistem, zavarovanje, hranjenje natančen obseg, s stabilno hitrosti vožnje.
3. zmanjšanje material krmljenje in praznjenje vse na tekočem traku, in se zavedaš, tekočem traku v neposredno materiala rezanje.
4. posebna nastavitev mehanizem omogoča prilagajanje potovanja, enostavno in natančno v povezavi z die cutter in debelina rezanja.
5. pritisku desko za rezanje navzdol v stik rezalnik, izvajajo avtomatsko in počasi rezanje da velikost napak med najvišji plasti in najnižji sloj rezano materialov.
6. centralni olje ponudbe samodejno mazalnega sistema zagotavlja življenjsko dobo in natančnost stroja.
7. posebne specifikacije lahko nalog, zadovoljstvo potrebe različnih strank

Prikaži stroj
Mi smo drugačni od drugih: kakovostni stroji so iz kakovostne delih.

Najboljšo storitev:
1. imamo strokovno ekipo, da bi različne vrste valjanje stroji za naše stranke, oblikovanje, predelavo, montažo, odpravljanje napak, dostave.
2. lahko pošljete svoje može v našo tovarno. Smo jih bo naučiti, kako upravljati stroj brez stroškov usposabljanja.
3. dejansko theres še poceni in enostaven način, da izberejo. Vsak stroj zapusti našo tovarno z eno knjigo operacije ročno. Yaou lahko preberete na manaul najprej, in se seznanite z stroj. Nato smo lahko dobili video klic, in naučil on-line kako upravljati stroj.
4. Apart od zgoraj usposabljanja, tudi nudimo 1 leto garancije za vse enostavno zdrobljen del stroja za prosta in celotno življenje tehnične službe podporo.

5.jpg

Če ni nobenih težav, se je zgodilo na stroj, nudimo rešitev naenkrat.
Upam, da lahko vzpostavimo win-win poslovni odnosi v prihodnje kmalu!


Med teh znanih celoti avtomatski tla materiala rezanje stroj proizvajalci, Shuoying natančnost strojev je konkurenčno celoti avtomatski tla materiala rezanje stroj zlati dobavitelja na Kitajskem. CE certificirani izdelki lahko dobite pri nas.
Povpraševanje