Avtomatsko rezanje pločevinastega traku transportnega traku Pritisnite

Avtomatsko rezanje pločevinastega traku transportnega traku Pritisnite
Klepetaj zdaj
Podrobnosti izdelka

Stroj se pogosto uporablja za rezanje različnih nekovinskih materialov z oblikovanjem rezalnika, kot so: usnje, plastika, plastična embalaža, tkanine, pene, talne obloge, tla itd. Naša tovarna je certificirana s strani CE, ISO in SGS.
1. Mehanizem dvojnega oljnega cilindra, natančno vodilo za štiri kolone in avtomatsko uravnoteženje dvojnega priključnega droga lahko dosežejo visoko rezalno silo in zagotavljajo enako globino rezanja vsakega položaja.
2. Uporabite PLC zaslon na dotik za nadzor postopkov, servo motor gonilnik prenosnega sistema, zavarovati natančno območje krmiljenja, s stabilno hitrostjo vožnje.
3. Vzdrževanje in praznjenje je treba v celoti razrezati material v transportni trak in uresničiti transportni trak v neposrednem rezanju materiala.
4. Posebni nastavitveni mehanizem omogoča enostavno in natančno nastavljanje poteka v povezavi z rezalnikom in globino rezanja.
5. Ko se rezalna plošča spusti do rezalnika, lahko samodejno in počasi razreže material. Zagotavlja, da med najvišjo plastjo in najnižjo plastjo materialov ni napake velikosti.
6. Avtomatski mazalni sistem centralnega olja zagotavlja življenjsko dobo in natančnost stroja.
7. Posebne specifikacije je mogoče naročiti, zadovoljevanje potreb različnih strank.

Največja rezalna sila

1000kN

Razpon potovalnih nastavitev

0-130mm

Razpon med delovnimi mizami

60 - 190mm

Velikost zgornje stiskalne plošče

1600 × 980mm

Velikost spodnjega dela

1600 × 1000mm

Moč motorja

11kW

Frekvenca, napetostna faza

enofazni ali trifazni 220 / 380V

Neto teža

5800 kg

Bruto teža

5850 kg

Dimenzija

3850 x 2400 x 1850 mm


2.png

3.png

4.png

Med tistimi znanih transportnih trakov Auto Feeding Rezanje pločevine Press proizvajalci, Shuoying Precision Stroji je konkurenčen Transportni trak Auto Feeding Plane Cutting Press zlati dobavitelj na Kitajskem. Od nas lahko dobite certifikate CE.
Povpraševanje